Awesome Image
Awesome Image
Al meer dan
250 tevreden
klanten

Pazirik tapijten reparaties is gespecialiseerd in het repareren, restaureren, reinigen en wassen van tapijt(en). Door onze ruime ervaring (wij repareren al vanaf 1994 tapijten) staan wij voor een kwalitatief hoogstaand herstel en beschikken over de juiste middelen om uw tapijt weer als nieuw te laten lijken. 

Pazirik tapijten reparaties is gevestigd in Veenendaal, centraal gelegen in Nederland. U kunt op afspraak bij ons uw tapijt afleveren of wij komen uw tapijt aan huis beoordelen. Voorafgaand is het voor ons fijn om een mail te ontvangen met enkele foto’s van uw tapijt. Via deze foto’s kunnen wij een eerste indicatie afgeven van mogelijkheden in repareren, restaureren of reinigen.

Tevens kunnen wij een vrijblijvende indicatie afgeven qua kosten. 

Met onze 25 jaar ervaring, onze Perzische achtergrond en liefde voor het vak beschikken wij over veel kennis om uw tapijt naar tevredenheid te herstellen. Enkele aansprekende referenties welke wij u kunnen noemen zijn, het herstel van diverse tapijten op Kasteel Amerongen en Paushuize Utrecht. Tevens werkt Pazirik tapijten reparaties aan diverse projecten voor MARCJANSSEN tapijten en ICE International. Ook hebben wij jarenlang reparaties uitgevoerd voor gerenommeerde Nederlandse tapijten giganten. 

Het gezicht van Pazirik

Ali Hosseini

Referenties

Hoe we werken

In 4 makkelijke stappen geregeld